26/04/2016

Αγαπάς το Σινεμά; Ο Δαναός σε στέλνει στο Φεστιβάλ Βενετίας!

Αγαπάς το Σινεμά; Ο Δαναός σε στέλνει στο Φεστιβάλ Βενετίας!

Ένας νέος/νέα ηλικίας από 18 έως 25 ετών, φίλος του κινηματογράφου και φυσικά του Δαναού θα έχει την δυνατότητα να ταξιδέψει στην Βενετία και να συμμετάσχει στο πιο παλιό Φεστιβάλ Κινηματογράφου στον κόσμο, με όλα τα έξοδα πληρωμένα για 10 ημέρες και την μοναδική «υποχρέωση» να παρακολουθήσει όλες τις ταινίες του Φεστιβάλ!

Από το 2010 το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καλεί 28 νέους από όλη την Ευρώπη στο Φεστιβάλ Βενετίας καταρτίζοντας μία επιτροπή που βλέπει ταινίες, ανταλλάσσει ιδέες και απόψεις και γνωρίζει καλλιτέχνες και ανθρώπους της βιομηχανίας του Σινεμά από κοντά!

Διαδικασία:
Κατεβάζετε την αίτηση από το τέλος της δημοσίευσης, την συμπληρώνετε και στέλνετε την αίτηση καθώς και το βιογραφικό σας σημείωμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. εώς τις 5 Μαΐου 2016.

Η ομάδα του κινηματογράφου «Δαναός» θα επιλέξει 3 βιογραφικά που θα είναι υποψήφια για το ταξίδι.

Τα ονόματα θα δημοσιευτούν στο Facebook, θα σταλούν στο Europa Cinemas και η τελική απόφαση για τον νικητή θα είναι δική τους επιλογή.

Προσοχή : Σημειώνεται ότι εκτός από τον κιν/φο «Δαναός» ενδέχεται να συμμετέχει στο διαγωνισμό ακόμα ένας κιν/φος στην Ελλάδα. Η θέση όμως για το ταξίδι στη Βενετία είναι μία, ανεξαρτήτως από τον αριθμό των κιν/φων που συμμετέχουν.

Εάν προκύψει νικητής από τον κιν/φο «Δαναός» θα ενημερωθεί αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από το Europa Cinemas.


Όροι και προϋποθέσεις:
- Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας 18 - 25 ετών
- Να γνωρίζουν Αγγλικά σε υψηλό επίπεδο
- Ικανότητα στο γράψιμο και ευχέρια στη χρήση περιβάλλον μπλογκ και ιστοσελίδων

Με την υποψηφιότητά τους οι νέοι επιβεβαιώνουν ότι:
- Είναι διαθέσιμοι και μπορούν να παραστούν ανελλειπώς στη Βενετία από την Δευτέρα 29 Αυγούστου έως την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου
- Αν επιλεγούν θα είναι συνεπή και υπεύθυνα μέλη της Κριτικής Επιτροπής Venice Days selection
- Θα συμμετάσχουν σε συζητήσεις στρογγυλών τραπεζιών με άλλα μέλη κριτικής επιτροπής, σκηνοθέτες και άλλους καλεσμένους
- Να συμβάλουν στα άρθρα ειδικά διαμορφωμένων για το Φεστιβάλ ιστοσελίδων
- Να γράψουν μία ημερίσια κάρτα για τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης των Europa Cinemas

Κατεβάστε εδώ τα banner του event