Το Μυστικό της Πέτρα | Petra

8 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους

Για την ταινία:  Η νέα ταινία του σκηνοθέτη και σεναριογράφου της «Όμορφης Νιότης» (“Hermosa Juventud”, Ειδική Μνεία Οικουμενικής Επιτροπής, Διεθνές Φεστιβάλ Καννών 2014) με την Μπάρμπαρα Λένι, (“Magical Girl” & “Contratiempo”), έκανε πρεμιέρα στο Δεκαπενθήμερο Σκηνοθετών του 71ου Φεστιβάλ Καννών.

Η Πέτρα δεν γνώρισε ποτέ τον πατέρα της. Όλη της την ζωή τής έκρυβαν επιμελώς την ταυτότητά του. Μετά το θάνατο της μητέρας της, ξεκινά μια έρευνα που την οδηγεί στον Γιάμε, έναν διάσημο καλλιτέχνη αλλά παράλληλα και έναν άνθρωπο που μπορεί να γίνει αδίστακτος με την πρόφαση της μαθητείας στο πλάι του.

Στο δρόμο της για να αποκαλύψει την αλήθεια, η Πέτρα συναντά επίσης τον γιο του Γιάμε, Λούκας, καθώς και τη Μαρίζα, τη μητέρα του και σύζυγο του Γιάμε. Τότε, η ιστορία αυτών των χαρακτήρων αρχίζει να συνυπάρχει σε μια σπείρα κακίας, οικογενειακών μυστικών και βίας, που τους οδηγεί στα άκρα, ώσπου κάποια στιγμή η σκληρή λογική της μοίρας εκτροχιάζεται από μια ανατρεπτική εξέλιξη που ανοίγει ένα μονοπάτι προς την ελπίδα και λύτρωση.

Movie Details

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ Χάιμε Ροζάλες
  • ΣΕΝΑΡΙΟ Μικέλ Γκασραμπίντε, Κλάρα Ροκέτ («Η Απόσταση Μεταξύ μας»/ “10. 000 klm”), Χάιμε Ροζάλες
  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ Μπάρμπαρα Λένι,  Μαρίζα Παρέδες, Χοάν Μποτέι, Αλεξ Μπρέντεμουλ

Movie Trailer